Haar Mineraal Analyse tegen uw klachten

De Haar Mineraal analyse (HMA), waarvoor u in Izegem terechtkunt bij osteopaat Erwin Keirsschieter, wordt in Amerika en Duitsland al veelvuldig toegepast bij de behandeling van verschillende klachten, aandoeningen of ziektes. De belangrijkste volksziekten zoals hart- en vaatziekten en diabetes kunnen met een HMA al voortijdig voorspeld worden.

De belasting door toxische (giftige) metalen is een belangrijk item bij de Haar Mineraal Analyse.Deze stoffen kunnen de celstructuren beschadigen en belangrijke biochemische processen kunnen daardoor ontregeld raken en de spoorelementen en mineralen zijn niet meer volledig beschikbaar voor de stofwisseling.

Met haaranalyse kan het individuele stressniveau en de verbrandingssnelheid bepaald worden. De verbrandingssnelheid geeft vrij snel een enorme hoeveelheid informatie. Het is waardevol om zowel de voedselbehoefte te bepalen als ook om aanbevelingen te doen voor voedingssupplementen.

Het onderzoek omvat:

  • 39 elementen (totaal);
  • Aanwijzing voor mogelijke belastingsbronnen;
  • Voedingsadviezen;
  • Aanbeveling voor verdere diagnostische tests en/of verdere behandeling.

Mineralen en hun relatie met persoonlijkheid

Uit een verhoging of verlaging van een afzonderlijk metaal of metaalverhouding kan de relatie met de persoonlijkheid worden gelegd, bijvoorbeeld geïrriteerd, hyperactief, strijdlustig, veel energie, agressief, wispelturig, acute stres, depressief, lage energie, teruggetrokken, enz.

HaarMineraalAnalyse en voeding

Uit de haaranalyse wordt de verbrandingssnelheid bepaald waardoor er individuele voedingsaanbevelingen kunnen worden gegeven. Daarnaast worden er ook voedingsadviezen gegeven indien men wil afvallen of bijkomen.

Waarom haar

Tijdens de groeifase is het haar via de haarwortel aangesloten op de bloedsomloop en slaat het in de haarcellen de in het bloed circulerende stoffen op, zowel de mineralen en spoorelementen als de toxische zware metalen.

De concentratie van deze stoffen in het haar is een nauwkeurige afspiegeling van de concentraties in de omringende weefsels. Na het afsterven van de haarcellen blijft de concentratie van de stoffen in haarcel bewaart. Door de geringe groei van het haar (ongeveer 1 cm per maand) slaat het haar ook stoffen op die in een zeer lage concentraties in het bloed circuleren.

Voordeel

Toxische metalen concentreren zich in zachte weefsels, niet in bloed of de urine. In het bloed worden ze alleen aangetroffen na een acute blootstelling.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie over deze Haar Mineraal Analyse bij osteopaat Erwin Keirsschieter in Izegem? Neem dan gerust contact op via de contactpagina. U wordt dan zeker verder geholpen.

Back to Top