Biologische Terreinanalyse voor de opsporing van blokkades

Door Bio elektrochemische analyse van de urine en speeksel en rekening houdend met fysiologische parameters (bloeddruk, pols, ademhaling, temperatuur) wordt de status bepaald van welke metabole processen in onze lichaam een rol spelen, waar blokkades liggen en hoe we deze blokkades terug kunnen wegwerken. Voor deze Biologische Terreinanalyse in Izegem kunt u altijd terecht bij osteopaat Erwin Keirsschieter.

Basis van talrijke wetenschappelijke principes

De status wordt bepaald door de elektrolyten, de elektronen, de celmembraanfunctie, de suikers, de proteïnen, het autonoom zenuwstelsel, de pH, vitamine C, de energieproductie. Het is een brug over wetenschappelijke principes van Claude Vincent, Larey Reams, Georges Watson en Thomas Riddick.

Grote invloed van voedsel

Het is de voeding die de grootste invloed heeft op deze parameters. Verkeerde voeding heeft de grootste invloed op de homeostasie en zullen zich reflecteren binnen de verkregen testnummers (RBTI).

Hebt u vragen of wenst u meer informatie over onze Biologische Terreinanalyse? Neem dan gerust contact op met osteopaat Erwin Keirsschieter uit Izegemvia de contactpagina. U wordt dan zeker verder geholpen.

Back to Top